Foto's 'John Wick: Chapter 4' met Keanu Reeves in een wit New York

Foto's 'John Wick: Chapter 4' met Keanu Reeves in een wit New York

Keanu Reeves weer als de gevreesde huurling.

Ruzie met John Wick wil niemand. Want wie het aan de stok krijgt met "Baba Yaga" delft het onderspit. Na drie films mag duidelijk zijn dat zijn tegenstanders valse hoop hebben. En dat zal ook in deel vier zo zijn.

Na John Wick: Chapter 4 zal namelijk ook nog ten minste een vijfde film worden opgenomen. Dus in deel vier zal het personage van Keanu Reeves weer als winnaar over de eindstreep moeten komen.

Chapter 4 naar 2023
Recent werd duidelijk dat Chapter 4 niet in 2022 zal verschijnen. De actiethriller van regisseur Chad Stahelski werd namelijk verplaatst van 27 mei 2022 naar 24 maart 2023. Nu is ook een beetje duidelijk waarom.

In een besneeuwd New York worden nu namelijk reshoots afgerond met medewerking van in ieder geval Reeves en ook Ian McShane. De laatste speelt weer Winston, de raadselachtige eigenaar van het Continental Hotel.


Bekijk de SETFOTO'S op de website van Mail Online


Aan het einde van John Wick: Chapter 3 - Parabellum is te zien hoe Wick de krachten gaat bundelen met "The Bowery King" van acteur Laurence Fishburne. Samen nemen ze het op tegen de High Table.

NieuwsFilm

meest populair