De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Mijn beste vriendin Anne Frank (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Sombogaart | Cast: Josephine Arendsen, Aiko Beemsterboer, Roeland Fernhout, e.a.
Hannah Goslar is de beste vriendin van Anne Frank. Ze zijn boezemvriendinnen als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt en verliezen elkaar uit het oog wanneer Anna met haar familie onderduikt. Jaren later komen de twee elkaar weer tegen in concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen.

Wonder (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Chbosky | Cast: Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay, e.a.
De tienjarige Auggie Pullman is een doodnormale jongen van tien met een afwijkend gezicht. Zijn hele leven heeft hij thuisonderwijs gehad. Nu is het moment aangebroken dat Auggie naar een normale school gaat. Hij moet de moed verzamelen om de andere kinderen ervan te overtuigen dat hij ondanks zijn uiterlijk net zo is als zij.

Top Gun (1986)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tony Scott | Cast: Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer, e.a.
Piloot Pete Mitchell, die iedereen kent als Maverick, wordt aangenomen bij Top Gun, de eliteschool van de marine. Voor aanvang van de eerste les, ontmoet hij de knappe Charlotte, die een docent blijkt te zijn. Tijdens zijn opleiding gaat hij de strijd aan met een andere toppiloot. Na een tragische gebeurtenis realiseert Maverick zich dat het leven toch keihard kan zijn.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair