Kruipt Marvel-ster Sebastian Stan in de huid van Luke Skywalker?

Kruipt Marvel-ster Sebastian Stan in de huid van Luke Skywalker?

Zijn fans zien het wel zitten, maar wat vindt hij zelf?

Sebastian Stan speelt al enkele jaren een grote rol in het MCU, maar sommige fans van de acteur hopen dat hij misschien nog wel naar een andere wereldberoemde franchise gaat, namelijk Star Wars. De nodige mensen zien hem namelijk als de perfecte jonge Luke Skywalker. Attentie: The Mandalorian-SPOILERS volgen!

Het is filmfanaten namelijk opgevallen dat Stan veel lijkt op een jonge Mark Hamill, waardoor fans nu zeggen dat als een jonge Luke Skywalker opnieuw opduikt in toekomstige projecten, dat Stan dit dan wel zou kunnen doen. De acteur laat zich hier nu zelf over uit.

Reactie
Stan heeft namelijk in het verleden al meerdere malen laten weten graag een rol(letje) te willen spelen in een 'galaxy far, far away', en tijdens een recent interview liet hij zich uit over Luke Skywalker: "Het is heel gaaf dat ze mij noemen. Ik zal nooit nooit zeggen, wie weet komt het er wel van...".

"Maar ik zie Mark Hamill ook een beetje als mijn vader. Ik kan het heel goed met hem vinden en ik bel elke kerst met hem, gewoon even om hem te laten weten dat ik er ben, mocht hij me nodig hebben. Ik zou het dus ook best wel eng vinden om het stokje van hem over te nemen en in de huid te kruipen van zo'n iconisch personage".

Zo'n twee jaar terug kwam een fan ook met een indrukwekkende deep-fake. Het filmpje, dat sterk onthaald werd, is hieronder te zien.



Wel of niet
De echte die-hard Star Wars-fans zullen waarschijnlijk liever niet willen dat Stan Skywalker gaat spelen. Hamill keerde zelf ook kort terug voor indrukwekkende scene in The Mandalorian, waarvoor hij heel wat jonger werd gemaakt.

Mocht Disney daadwerkelijk een project willen maken over een jonge Luke Skywalker, zou je toch denken dat ze dan voor een heel wat jongere acteur gaan, zoals dat ook het geval was met Alden Ehrenreich als de jonge Han Solo in Solo. Mocht het zover komen, hopen jullie dan dat Stan het wordt of toch liever niet?

NieuwsFilm

meest populair