30-jarige 'The Walking Dead'-acteur Moses J. Moseley op mysterieuze wijze overleden

30-jarige 'The Walking Dead'-acteur Moses J. Moseley op mysterieuze wijze overleden

Is hij vermoord, heeft hij zichzelf van het leven beroofd of is het toch heel iets anders?

Acteur Moses J. Moseley, voornamelijk bekend van de populaire serie The Walking Dead, is op 30-jarige leeftijd overleden. Dit werd gisteren door zijn manager, Tabatha Minchew, bevestigd.

Zo zegt Minchew: "Als zijn manager en vriend van bijna 10 jaar, weet ik dat ik Moses gigantisch ga missen. Hij was altijd de gelukkigste persoon en als je een slechte dag had, was hij er altijd om je op te vrolijken. Hij hield van het maken van films en was altijd enthousiast om weer met een volgend project te beginnen en nieuwe vrienden te maken".

Talent
Minchew gaat verder door te zeggen: "Moses gaf echt om zijn fans en hield van zijn vrienden en familie en was er dan ook altijd om ze te helpen. De wereld heeft een groot talent en een goed hart verloren".

Op dit moment is het vooralsnog onduidelijk hoe de jonge acteur om het leven is gekomen, al lijkt het om een schotwond te gaan. Of het om zelfmoord zou kunnen gaan is nog niet bekend.

Onderzoek
De politie is momenteel dan ook met een onderzoek bezig, om erachter te komen wat er precies gebeurd is. Volgens meerdere websites had de acteur enkele dagen niks van zich laten horen, waardoor de familie zich ongerust maakte. Afgelopen woensdag werd zijn lichaam gevonden in Atlanta, Georgia.

De acteur had ook (kleine) rollen weten te bemachtigen in andere bekende projecten, zoals o.a. Watchmen, Queen of the South en The Hunger Gamas: Catching Fire.

NieuwsFilm

meest populair