Aangrijpend WOII-drama 'The Path' krijgt eerste trailer

Aangrijpend WOII-drama 'The Path' krijgt eerste trailer

Een drama over een jongen die de oorlog wilt ontsnappen.

Het vluchtelingendrama The Path, of in het Duits Der Pfad, dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog, heeft zijn internationale trailer gekregen voorafgaand aan de marktpremière tijdens de European Film Market in Berlijn.

Geïnspireerd op ware gebeurtenissen is The Path geregisseerd door Tobias Wiemann (Amelie rennt) en gebaseerd op de roman van Rüdiger Bertram. Het spannende drama biedt Julius Weckauf (All About Me) de hoofdrol en je ziet ook Volker Bruch uit Babylon Berlin en Anna Maria Mühe uit Dogs of Berlin.

Trailer voor The Path
Warner Bros. zal de film in de bioscoop uitbrengen in Duitsland, terwijl Global Screen de internationale rechten regelt. Check hieronder de trailer.


Synopsis: The Path
Frankrijk in 1940: vervolgd door de nazi's, stranden de kritische Duitse journalist Ludwig en zijn 12-jarige zoon Rolfin in Marseille. Hun doel is om naar New York te reizen, waar de moeder van Rolf al lang op hen wacht.

Hun raadspel van "Goed of slecht? - Dissident of medewerker?" wordt al snel bloedserieus als ze steeds vaker te maken krijgen met inspecteurs en ambtenaren in het door de nazi's gecontroleerde Europa.

De enige weg naar vrijheid is een steil pad dat van Zuid-Frankrijk door de Pyreneeën naar Spanje leidt. Nuria, een meisje dat maar iets ouder is dan Rolf, biedt aan om hen langs het gevaarlijke pad te begeleiden.

Als de vader onderweg wordt betrapt, staan Rolf en Núria er ineens alleen voor. Rolfs hond Adi is dan de enige metgezel op een pad dat de twee kinderen leert bij elkaar te blijven en op elkaar te vertrouwen - als ze willen overleven.

NieuwsFilm

meest populair