3 'Spider-Man'-schurken die bijna onderdeel van de Sinister Six waren in 'No Way Home'

3 'Spider-Man'-schurken die bijna onderdeel van de Sinister Six waren in 'No Way Home'

De schrijvers van de succesvolle superheldenfilm hebben veel opties overwogen.

In Spider-Man: No Way Home wordt de titelheld geconfronteerd met een vijftal bekende schurken die het Marvel Cinematic Universe binnen zijn gedrongen. Volgens de makers hebben zij echter lang nagedacht over een eventueel zesde lid. Let op: de informatie in dit artikel kan als spoiler worden ervaren.

Bekijk de afbeelding
"Ja, we hebben zeker gehad over de terugkeer van Mysterio of Rhino", vertellen scenarioschrijvers Chris McKenna en Erik Sommer in de podcast The Q&A with Jeff Goldsmith wanneer hen gevraagd wordt naar die twee schurken. "We hebben absoluut gesproken over wie onderdeel uit zou kunnen maken van de Sinister Six".

Uiteindelijk besloten de makers het aantal schurken in de film te beperken tot vijf. De Sinister Six is een verhaal voor een andere keer.

"Als je per se zes slechteriken wilt, dan zou je altijd kunnen zeggen dat Venom het zesde lid was. Hij is aan het einde van de film te zien, is naar het Marvel Cinematic Universe geteleporteerd, maar niet verder gekomen dan Mexico".

Verder wijzen de schrijvers nog op alle figuren die aan het eind van de film in de lucht waren te zien vanwege de scheuren in het Multiversum. Deze lijken dus bedoeld te zijn om fans een voorproefje te geven van wat nog komen gaat.


Spider-Man: No Way Home draait nu in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair