Disney+ voegde een stel echte topfilms nieuw toe

Disney+ voegde een stel echte topfilms nieuw toe

Abonnees met Disney+ kunnen blij zijn met deze week.

Het was een mooie week op Disney+. Er verschenen een aantal toffe nieuwe films op de streamingdienst, die behoorlijk goed zijn! Wat te denken van Jojo Rabbit of The Big Short?

The Big Short (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Ryan Gosling, Rudy Eisenzopf, Casey Groves, Charlie Talbert
Gaat over de Amerikaanse periode van economische vooruitgang aan het begin van dit millennium. We volgen een groep mensen die stuk voor stuk een aandeel hadden in de hausse, ook wel bekend als een credit bubble. Deze ontwikkeling leidde in 2007 tot een financiële crisis in Amerika.

Super Troopers 2 (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jay Chandrasekhar | Cast: Brian Cox, Marisa Coughlan, Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan
Als een grensdispuut losbreekt tussen de Verenigde Staten en Canada, krijgen de Super Troopers de taak om voor veiligheid te zorgen in het gebied.

Mr. & Mrs. Smith (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, Adam Brody
John en Jane Smith (Brad Pitt en Angelina Jolie) zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.

Jojo Rabbit (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson, Taika Waititi
Schrijver en regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Hunt for the Wilderpeople), brengt zijn kenmerkende stijl van humor en aandoenlijkheid naar zijn nieuwste film, Jojo Rabbit, een satire die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog die een eenzaam Duits jongentje volgt (Roman Griffin Davis als JoJo) wiens wereldbeeld op zijn kop staat wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje (Thomasin McKenzie) op hun zolder verstopt. Met alleen zijn idiote en denkbeeldige vriend, Adolf Hitler (Taika Waititi) aan zijn zij, moet Jojo zijn blinde vlek van nationalisme onder ogen zien.

Calendar Girls (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nigel Cole | Cast: Helen Mirren, Julie Walters, John Alderton, Linda Bassett
Een groepje vrouwen vrouwen van middelbare leeftijd willen iets nuttigs doen voor het Britse kankerfonds. Bij wijze van ludieke actie besluiten ze te poseren voor een pin-up kalender... in hun blootje! Helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

NieuwsFilm

meest populair