Michael Bay wilde perse dat Ben Affleck 'sexy' uitzag voor 'Armageddon'

Michael Bay wilde perse dat Ben Affleck 'sexy' uitzag voor 'Armageddon'

De acteur snapt het nog steeds niet...

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs i.v.m. Bad Boys. Hoofdrolspeler Will Smith werd door regisseur Michael Bay gevraagd een bepaalde scene topless te rennen, maar dit zag de acteur niet echt zitten. Bay was er echter van overtuigd dat dit hem meteen in een grote ster zou veranderen. Nu blijkt dat de filmmaker hetzelfde deed met Ben Affleck.

De twee bekendheden werkten samen aan Armageddon. Affleck speelt in de rampenfilm een van de hoofdrollen, namelijk de rol van een arbeider op een boorplatform, die samen met een aantal collega's door NASA wordt gerekruteerd om te voorkomen dat een asteroïde al het leven op aarde uitroeit.

Reactie
Affleck heeft het tijdens een recent interview weer eens over de film: "Disney haalde echt alles uit de kast. Ze bouwden twee sets om tot gigantische kraters, maar ik stond er eigenlijk helemaal niet bij stil dat het uitgangspunt van de film compleet absurd was".

"Waarom zou je namelijk gewone arbeiders opleiden tot astronauten? Hoe dan ook, ik mag niet klagen, want het was wel een leuke ervaring". Toch verklapte de acteur wel dat hij moeite had met een aspect van de film.

Sexy
Affleck werd, net zoals enkele andere acteurs, gevraagd door Bay en producent Jerry Bruckheimer om er zo 'sexy' mogelijk uit te zien. Zo moest hij naar de zonnebank gaan, zijn gebit laten corrigeren, flink fitnessen en zich voor meerdere scenes met olie laten insmeren.

Affleck vond dit maar vreemd: "Het leek wel zo'n kalender met topless mannen, die in een garage autobanden vervangen. Michael had glinsterende en geoliede mannentorso's voor ogen, en hij wilde die beelden ook in de trailer laten zien om zo tickets te kunnen verkopen".

Resultaat
De acteur heeft er wel geen spijt van. Zo vervolgt hij door te zeggen dat zijn kinderen Armageddon gezien hebben en deze best wel goed vinden: "Ze lachen me wel dan constant uit en vragen waarom ik met een tank op de maan moest rijden, maar ze vinden het toch wel een leuke film!"

NieuwsFilm

meest populair