Will Smith verontschuldigt zich voor ruzie met Michael Bay i.v.m. 'Bay Boys'-scène

Will Smith verontschuldigt zich voor ruzie met Michael Bay i.v.m. 'Bay Boys'-scène

De regisseur en de hoofdrolspeler waren het niet eens.

Will Smith bracht onlangs zijn autobiografie uit, genaamd Will. Hierin blikt hij terug op de ruzie die hij had met regisseur Michael Bay, vanwege een bepaalde scene in Bad Boys. Smith ziet nu, bijna 30 jaar later, in dat Bay echter gelijk had.

Het gaat om een achtervolgingsscène, wanneer Smith door de straten van Miami achter een truck aanrent. Bay wilde dat Smith een ontbloot bovenlichaam zou hebben voor de scene in kwestie, maar dit zag de acteur niet zitten. Uiteindelijk ging Smith akkoord met een compromis, en droeg hij een open hemd.



Reactie
Toen ze de scene hadden ingeblikt, riep Bay naar Smith: "I just made you into a f*cking moviestar!". Nu ziet de acteur in dat de regisseur inderdaad gelijk had.

Smith stuurde Bay namelijk een kopie van zijn boek, waarin staat: "Oké Michael, jij had gelijk, ik had het fout!" De filmmaker deelde een filmpje op Instagram, waarin hij grapt: "Het lijkt erop dat hij zijn verontschuldigingen aanbiedt voor die keer dat ik hem in zijn bloot bovenlijf deed rondlopen en van hem een filmster maakte".

Bekijk het filmpje hieronder.



NieuwsFilm

meest populair