'Doctor Strange 2' verandert dit detail aan z'n superheld

'Doctor Strange 2' verandert dit detail aan z'n superheld

De Cloak of Levitation ziet er anders uit.

Let op: Dit artikel bevat mogelijk SPOILERS.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is de eerstvolgende film van Marvel Studios. En de marketingmachine is langzamerhand op gang gekomen.

Tot nu toe hebben we pas één teaser trailer te zien gekregen. Weken na de release van de trailer zien fans een nieuw detail. Het blijkt dat de mantel van Doctor Strange een iets ander ontwerp heeft.

Andere Cloak of Levitation
Doctor Strange maakt in de franchise van Marvel Studios gebruik van een aantal magische artefacten. Een daarvan is de Cloak of Levitation. En die was in de voorgaande films voornamelijk rood, maar heeft nu een blauw lapje stof toegevoegd gekregen midden op de rug van Doctor Strange.

Hieronder zie je de vernieuwde mantel:



De kans is groot dat 't veranderd is na de strijd tegen Thanos. Die scheurde het item namelijk, waardoor 'ie deels stuk ging. Vermoedelijk is dat nu dus gerepareerd.

Overigens omvat ​​Doctor Strange 2 ook de live-action introductie van een personage dat Rintrah heet en eruit ziet als een minotaurus. Die komt de Master of the Mystic Arts vaak tegemoet. In de comics hielp hij zelfs de Cloak of Levitation te repareren. Wellicht gebeurt dat nu ook.

NieuwsFilm

meest populair