Iedereens favoriet Yolanthe is geen vrijgezel meer...

Iedereens favoriet Yolanthe is geen vrijgezel meer...

De Nederlandse actrice heeft waarschijnlijk een nieuwe liefde.

Op FilmTotaal zie je regelmatig opvallende foto's van Yolanthe Cabau die ze zelf op haar Instagram plaatst. Soms zijn die foto's uit het dagelijks leven gegrepen, andere keren komt ze met foto's die onderdeel zijn van weer een nieuwe fotoshoot voor bijvoorbeeld een magazine.

De Nederlandse ster was alweer een tijdje vrijgezel. De op Ibiza geboren brunette had in het verleden relaties met rapper Bart Zeilstra (Baas B.), later zanger Jan Smit en alweer even geleden met voetballer Wesley Sneijder. In 2019 ging het stel uit elkaar.

Nieuwe liefde voor Yolanthe?
Volgens Shownieuws zou de actrice nu in Mexico zijn en daar vakantie vieren met haar zoontje. Maar ze is daar volgens Shownieuws niet alleen. Ze is gespot met haar nieuwe liefde. Het zou gaan om het model Lentini Eersteling, zo'n tien jaar jonger dan Yo zelf is.

Er zijn foto's van de twee opgedoken aan het strand. "Het jaar begint goed voor Yolanthe!" zei Evert Santegoeds tijdens Shownieuws.

Als actrice zien we Yolanthe dit jaar in de romantische komedie F*ck de liefde 2 waarin ze terugkeert als het personage Bo.

NieuwsFilm

meest populair