Waarom dit krachtige nieuwe 'Doctor Strange'-personage uit 'Spider-Man: No Way Home' is gelaten

Waarom dit krachtige nieuwe 'Doctor Strange'-personage uit 'Spider-Man: No Way Home' is gelaten

Opvallende aanpassing nodig voor No Way Home.

Nieuw onthulde concept-art voor Spider-Man: No Way Home laat zien dat het personage America Chavez bijna in de succesvolle Marvel-film zou hebben gezeten. Toch is zij uit die film gelaten. Check de concept-art en lees waarom ze uit de film is gelaten.

Let op: mogelijke MILDE SPOILERS voor Spider-Man: No Way Home.

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waarvoor recent de eerste beelden verschenen, zien we het personage America Chavez van Xochitl Gomez al een paar keer voorbijkomen. Onderstaande officiële concept-art van Maciej Kuciara en Marek Okon onthullen dat ze bijna in No Way Home zat.


Waarom zit Chavez niet in Now Way Home?
In de bovenstaande concept-art zien we Peter Parker, MJ, Ned Leeds, Flash Thompson en Betty Brant op de kermis. In het midden zien we America Chavez die iets doet met een boek. Het personage heeft de mogelijkheden om door het Multiverse te reizen. Op de tweede concept-art wordt onthuld dat ze ook in de eindstrijd een rol zou hebben.

De reden waarom ze niet gebruikt is in No Way Home komt door het verplaatsen van de films. No Way Home stond oorspronkelijk gepland voor juli 2021 en The Multiverse of Madness voor mei 2021. De films verschijnen nu in omgekeerde volgorde, waardoor het verhaal aangepast is. Met dank aan alle coronamaatregelen.

The Multiverse of Madness verschijnt begin mei en No Way Home keert hopelijk vanaf 15 januari terug in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair