Drukte op Disney+ met een paar echte topfilms

Drukte op Disney+ met een paar echte topfilms

Het was een lekker weekje!

Het was een ware topweek op Disney+ afgelopen week als we kijken naar de films die nieuw zijn toegevoegd. Waarmee de streamingdienst 2022 dus mooi begint!

Antlers (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Cooper | Cast: Keri Russell, Jesse Plemons, Jeremy T. Thomas, Graham Greene
Een lerares krijgt interesse in een mysterieuze en in zichzelf teruggetrokken student. Te laat komt ze erachter dat de knul een dodelijk geheim verbergt dat cruciaal is voor het overleven van de stad.

Youngstown Boys (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Zimbalist, Michael Zimbalist | Cast: Jim Brown, Maurice Clarett, Jesse Jackson, Jim Tressel
Het verhaal van Maurice Clarett en Jim Tressel is in essentie dat van vaders en zoons. De twee wisten records te breken op het football-veld, maar bleken ook betrokken bij enkele van de grootste schandalen van het college football. Dit is hun verhaal.

Trojan war (1997)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Huang | Cast: Will Friedle, Jennifer Love Hewitt, Marley Shelton, Danny Masterson
Brad kan zijn geluk niet op. Hij heeft weekend, geld en de perfecte date met een beeldschoon meisje. Echter hij heeft een probleem; ze staan op het punt om heftige seks te hebben, maar hij heeft geen condooms meer. Een nerveuze Brad gaat op jacht naar die ene condoom.

Phone Booth (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joel Schumacher | Cast: Colin Farrell, Kiefer Sutherland, Forest Whitaker, Radha Mitchell
Publicist Stu belt elke dag vanuit dezelfde telefooncel naar zijn vriendin. Hij kan niet met zijn mobiel bellen, omdat zijn vrouw de telefoonrekeningen doorspit. Als hij net opgehangen heeft, gaat de telefoon opnieuw. Hij wordt bedreigd door een man die zegt hem onder schot te hebben.

The Devastator (1986)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cirio H. Santiago | Cast: Rick Hill, Katt Shea, Terrence O'Hara, Bill McLaughlin
Deze oorlog woedt in je achtertuin. Er breekt een gewelddadig gewapend conflict uit in Noord-Californië als Vietnam-veteraan Deacon Porter zijn Combat Strike Force weer bij elkaar haalt om de dood van een officier te wreken.

Hidden Figures (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Theodore Melfi | Cast: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, Kevin Costner
Een team van Afrikaans-Amerikaanse vrouwen levert belangrijke wiskundige data aan de NASA om de eerste succesvolle ruimtemissie te lanceren.

NieuwsFilm

meest populair