Elizabeth Hurley gooit haar lichaam weer eens flink in de strijd

Elizabeth Hurley gooit haar lichaam weer eens flink in de strijd

De Britse celeb werkt nu aan de romkom Christmas in the Caribbean.

Ondanks dat Elizabeth Hurley vooral bekend is van haar rol als The Devil in de komedie Bedazzled van Harold Ramis heeft ze na die film nooit meer in een echt grote film gespeeld. Het leidde er zelfs toe dat ze tussen 2004 en 2010 helemaal stopte met films en series.

De actrice werkt op dit moment aan de film Christmas in the Caribbean. De romantische komedie volgt een verlaten Britse bruid, die december doorbrengt in het Caribisch gebied met haar bruidsmeisjes terwijl er nieuwe liefde bloeit. In de film zien we naast Elizabeth ook rollen voor Nathalie Cox, Caroline Quentin en Hadar Cats.

Even in bikini tijdens het filmen
"Ik heb deze foto gemaakt terwijl ik op locatie tijdens het filmen van Christmas in the Caribbean - net voordat ik mijn enkel verstuikte. Nu nog steeds op krukken en op de bank liggen, chocolaatjes eten en medelijden hebben met mezelf 🤷🏻‍♀️," schrijft de celeb bij een foto op Instagram.

We zien de actrice in een bikini die haar lichaam weer eens goed prijsgeeft. Wil je de foto zien? Dan klik je op onderstaande link.


Wil je de 56 jarige Britse Elizabeth Hurley in haar zomerse bikini zien? Bekijk dan nu de foto hier op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair