Zusje Britney Spears krijgt vreselijke berichten sinds ruzie met haar wereldberoemde zus

Zusje Britney Spears krijgt vreselijke berichten sinds ruzie met haar wereldberoemde zus

Jamie Lynn Spears zegt dat het laatste bericht veel te ver gaat.

Afgelopen jaar kwam Britney Spears veel in het nieuws. De 40-jarige zangeres nam afgelopen november haar eigen leven opnieuw in handen, nadat haar vader jarenlang de controle over werkelijk alles in haar leven had. Maar het blijft niet enkel en allen bij haar vader.

Britney zou namelijk meermaals om de hulp van haar jongere zus, Jamie Lynn Spears, gevraagd hebben, maar zij zou hier blijkbaar nooit op gereageerd hebben. Nu 'ontvolgt' de wereldberoemde zangeres dan ook Lynn op Instagram.

Gevolgen
Nadat Britney Spears de controle terugkreeg, ontkende haar tien jaar jongere zus alle medeplichtigheid. Ook probeerde ze het onderwerp 'Britney' zo veel mogelijk te ontwijken om misinterpretaties te voorkomen. Toch is dit voor sommige mensen niet genoeg...

Lynn, eveneens een actrice en o.a. bekend van Sweet Mangolias, deelde namelijk een afgrijselijk bericht dat ze ontvangen had, waarin ze een 'white trash b*tch' wordt genoemd. Ook staat erin: 'Ik hoop dat allebei je dochters worden verkracht'. Dit vindt Lynn veel te ver gaan.

Genoeg is genoeg
Zo zegt Lynn: "Ik ben er inmiddels wel aan gewend geraakt berichten van vreemde mensen te ontvangen. Soms zijn ze leuk, soms heel wat minder. Ik heb altijd geleerd om boven haat te staan en nooit negatieve mensen aandacht te geven die ze zo wanhopig willen, maar dit kan ik niet zomaar negeren".

"Je mag niet van me houden, maar zulke soort berichten kunnen onder geen enkele omstandigheid worden getolereerd. Het gaat hier over onschuldige, minderjarige kinderen. Ik weet dat ik gezegend ben en ik heb zoveel om dankbaar voor te zijn, maar dit gaat me echt te ver".

Verband
De aanval lijkt verband te houden met de breuk in haar relatie met Britney. De zangeres zou heel erg boos en gekwetsts zijn doordat Jamie Lynn haar in de steek heeft gelaten, waardoor de nodige Britney Spears-fans nu ook Lynn haten. Het zou dus kunnen gaan om een Britney-'fan' die veel te ver gaat.

NieuwsFilm

meest populair