Vergissing in 'Harry Potter: Return to Hogwarts' wordt rechtgezet

Vergissing in 'Harry Potter: Return to Hogwarts' wordt rechtgezet

Emma Roberts wordt weer Emma Watson.

Een paar dagen geleden debuteerde de special Harry Potter: Return to Hogwarts op de Amerikaanse streamingdienst HBO Max. Al snel na de release spotte een fan een foutje in de montage. In plaats van een foto van een jonge Emma Watson was er een foto van een jonge Emma Roberts te zien.

Het wachten was op een reactie van de makers of HBO Max. Nu is deze er, via Entertainment Weekly. En ja, er komt dus een aanpassing in de special die terugkijkt op de franchise die zo'n twintig jaar geleden startte en vriend en vijand betoverde.

"Goed gespot Harry Potter-fans! Jullie brachten een montagefout met een verkeerd gebruikte foto onder onze aandacht. Binnenkort verschijnt een nieuwe versie online," was de kort maar krachtige reactie van de producenten.

Harry Potter: Return to Hogwarts
Uiteraard is dit een slordig foutje van de makers, maar gelukkig zijn dit soort zaken snel op te lossen op streaming. Wanneer de aangepaste versie online verschijnt is niet bekend, maar daar hebben de meeste mensen in Nederland weinig aan.

Harry Potter: Return to Hogwarts, ook met bijdragen van onder meer Daniel Radcliffe en Rupert Grint, is namelijk niet zomaar in de Nederland te kijken. Er zijn wel enkele mogelijkheden om dat te doen, via een omweg. HBO Max verschijnt ergens in 2022 in Nederland, dus je kunt ook even wachten.

NieuwsFilm

meest populair