'Doctor Strange 2'-trailer hint naar grote rol voor de Scarlet Witch

'Doctor Strange 2'-trailer hint naar grote rol voor de Scarlet Witch

Elizabeth Olsen krijgt hopelijk veel te doen.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Scarlet Witch keerde terug in de eerste trailer voor de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De trailer liet zien hoe Wanda Maximoff een teruggetrokken leven leidt ergens in de bergen.

Maar Doctor Strange komt haar ophalen omdat hij haar nodig heeft. Zij biedt haar excuses aan voor alle mensen die ze pijn heeft gedaan in Westview, maar Doctor Strange verzekert haar ervan dat hij er niet om die reden is. Hij vraagt haar wel of ze kennis heeft van het multiversum, waarna de boel los gaat.

Grotere rol dan je denkt
Een van de vele scènes die je ziet, is er een waarin de Scarlet Witch als het ware zweeft in een cirkel van kaarsen. Ze zit midden in een spreuk. Dat lijkt heel sterk op wat we zagen aan het einde van de serie WandaVision, waarin zij astrale projectie gebruikte om de Darkhold te lezen.

Ook opvallend in de trailer: je ziet hoe Wong in de lucht hangt en een paar builen op z'n hoofd heeft. Het lijkt erop dat zijn polsen vastgebonden zijn met dezelfde rode energie die uit de vingers van de Scarlet Witch komt als ze haar krachten gebruikt.

Door de hoeveelheid momenten waarin je de Scarlet Witch te zien krijgt, weet je dat ze een grote rol gaat krijgen, misschien wel groter dan je zou denken van een film die toch echt Doctor Strange in de titel heeft.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is in mei dit jaar in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair