Is 'Spider-Man: No Way Home' dan toch het einde voor Spidey?

Is 'Spider-Man: No Way Home' dan toch het einde voor Spidey?

Het kan als einde dienen.

Spider-Man: No Way Home-schrijvers Chris McKenna en Erik Sommers vertellen in een interview over het einde van de film en wat dat betekent voor Peter Parker. Let dus op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Tegen de tijd dat de aftiteling te zien is, is de hele wereld vergeten dat Peter Parker bestaat. De webslingeraar leeft in z'n eentje in een appartement in New York City. Peter studeert voor zijn GED en heeft geen Stark Tech meer. In plaats daarvan draagt 'ie een klassiek rood/blauw-kostuum dat hij vermoedelijk gemaakt heeft op basis van de andere Spider-Men.

Spider-Man: No Way Home-einde
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter vertelde Erik Sommers dat de film voor hem best de laatste rond Tom Hollands Peter Parker zou kunnen zijn.

"Hij is zo geëindigd dat het een bevredigend einde voor deze specifieke Spider-Man zou kunnen zijn. Maar het kan zeker doorgaan. Elk van deze films heeft een groot element uit de vorige film om op te reageren. Als drijvende factor van het verhaal. Deze grote verandering aan het einde is een groot verhaal voor wat hierna kan komen. Maar ik denk ook dat het dienst kan doen als bevredigende conclusie."

McKenna is het daar wel mee eens. "Het is een passend einde als het zo moet eindigen". Ook denkt hij niet dat, ondanks het verlies en het offer van Peter, zijn leven een duistere wending neemt.

NieuwsFilm

meest populair