Iedereen wil deze 5 films volgend jaar zien

Iedereen wil deze 5 films volgend jaar zien

Jullie kozen zelf deze vijf films.

Een paar weken geleden plaatsten we op FilmTotaal de poll De 30 grootste films van 2022 die je moet zien. Ruim 400 mensen gaven hun stem en dat leverde onderstaande Top 5 voor volgend jaar op. En dat jaar start morgen al. Achter de titels het percentage stemmen.

1. Doctor Strange in the Multiverse of Madness (24%)

Regie: Sam Raimi | Release: 5 mei



Na de gebeurtenissen in Spider-Man: No Way Home en Loki stapt Dr. Stephen Strange het multiversum binnen en ontmoet hij onder meer een alternatieve versie van zichzelf die te sterk blijkt voor Strange, Wong en Scarlet Witch.

2. The Batman (14%)

Regie: Matt Reeves | Release: 3 maart



Het jaar van verkiezingen in Gotham City. Potentiële kandidaten voor het burgemeesterschap worden één voor één omgebracht door een mysterieus figuur dat bij elk van hen een raadsel achterlaat, geadresseerd aan de Batman. Het wordt vervolgens Batmans missie om te achterhalen wie deze schurk is.

3. Jurassic World: Dominion (10%)

Regie: Colin Trevorrow | Release: 1 juni



Dit derde deel speelt zich vier jaar na de gebeurtenissen in Fallen Kingdom af. Het verhaal speelt zich af over de hele wereld en toont mensen die te maken hebben met invasieve dinosaurussoorten. De belangrijkste personages uit Jurassic Park-films keren terug om de nieuwe sterren te helpen.

4. Avatar 2 (9%)

Regie: James Cameron | Release: 15 december


Vele jaren na Avatar uit 2009 hebben Jake Sully en Neytiri een gezin gevormd en ze doen er alles aan om bij elkaar te blijven. Wanneer een oude dreiging terugkeert om af te maken wat ze begonnen, worden ze gedwongen hun huis te verlaten en de verschillende regio's van Pandora te verkennen.

Bekijk de afbeelding
5. Thor: Love and Thunder (8%)

Regie: Taika Waititi | Release: 7 juli


Veel is er nog niet over de film bekend. We krijgen in ieder geval te zien hoe Jane Foster (Natalie Portman) Mighty Thor wordt en Gorr the God Butcher (Christian Bale) mengt zich vermoedelijk in een strijd tussen Noorse en Griekse goden.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair