Henry Cavill: "Als je geld naar me gooit, gooi ik het gewoon terug"

Henry Cavill: "Als je geld naar me gooit, gooi ik het gewoon terug"

Maar beter niet beginnen met de 'Toss a Coin to Your Witcher'...

Henry Cavill heeft natuurlijk al in heel wat grote films gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan zijn rol als Superman in het DCEU, maar ook belangrijke rollen in blockbusters als Mission Impossible en The Man From U.N.C.L.E. Hij werkt echter ook mee aan de razend populaire Netflix-serie The Witcher, waar hij zich nu over uitlaat.

Cavill speelt in de geliefde serie witcher Geralt of Rivia, gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van de Poolse fantasyschrijver Andrzej Sapkowski. Tijdens een recent interview met de BBC reageerde de acteur op een vraag van een fan.

Coins
In het eerste seizoen van de serie brengt Geralt veel tijd door met bard Jaskier, die maar al te graag praat en zingt. Een van zijn bekendere nummers in de serie is zonder twijfel 'Toss a Coin to Your Witcher'.

Een Cavill-fan zei daar het volgende over: "Ik heb medelijden met Henry. Voor de rest van zijn leven, overal waar hij naartoe gaat, zullen mensen muntjes naar hem gooien!" Gelukkig valt dat volgens Cavill wel mee, maar hij wil ook niet dat mensen daar mee beginnen.

Liever niet
Zo zegt Cavill: "Ik mag van geluk spreken, nog niemand heeft geld naar mij gegooid. Maar ik hoop dat dat zo blijft, want ik heb behoefte aan mijn eigen persoonlijke ruimte. Dus gooi niks naar me. Anders gooi ik het gewoon terug!"

NieuwsFilm

meest populair