Gerucht: Dit Fantastic Four-personage zit in 'Doctor Strange 2'

Gerucht: Dit Fantastic Four-personage zit in 'Doctor Strange 2'

En dat zou geen gekke situatie zijn.

De kier tot het Multiverse is na Loki en de laatste Spider-Man weer een stukkie groter en zoals de trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness al liet zien, staat de deur tijdens en waarschijnlijk na die film wagenweid open.

En dit gaat het Marvel Cinematic Multiverse een waanzinnige hoeveelheid kansen bieden. In No Way Home brengt dat bepaalde personages naar de franchise en nu Marvel Studios de mogelijkheid heeft om X-Men en Fantastic Four-personages te gebruiken, liggen cameo's en introducties op de loer.

Eerste lid Fantastic Four in Doctor Strange 2?
Het introduceren van een lid van de Fantastic Four, waarover al een film in ontwikkeling is, behoort dus tot die mogelijkheden. Nu komt 'Reddit-leaker' MyTimeToShineHell, die wel vaker scoops plaatste, op zijn nieuwe Twitter-account met het gerucht dat Mister Fantastic onderdeel is van In the Multiverse of Madness.


Er is al het gerucht dat Patrick Stewart te zien zal zijn als een Professor X Variant en recent waren er intensieve aanvullende opnames die volgens de berichten vooral bedoeld waren om meer cameo's en personage-introducties toe te voegen.

Meer weten over Sam Raimi's Doctor Strange in the Multiverse of Madness lees je in de FilmTotaal special en begin mei moet de 28e film in het MCU in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair