Elizabeth Hurley in doorschijnend klein jurkje brengt Kerst tot een hoogtepunt

Elizabeth Hurley in doorschijnend klein jurkje brengt Kerst tot een hoogtepunt

De actrice met weer heel wat voorgevel.

Het is vandaag tweede kerstdag en we zien sinds vrijdag al een aantal celebs in onthullende kerstkleding voorbijkomen op FilmTotaal. Nu hebben we ook de kerstfoto's van de Britse actrice Elizabeth Hurley die met het meeste geweld komt in haar kerstjurkje.

De actrice uit films als Bedazzled van Harold Ramis en Austin Powers: International Man of Mystery met Mike Meyers doet het tegenwoordig wat rustiger aan. Haar meest recente film is het onbekende Father Christmas Is Back met ook John Cleese en Kelsey Grammer.

Ook komende jaren hoef je Elizabeth niet te verwachten in grote Hollywoodfilms en waarschijnlijk belanden titels als The Piper, Christmas in the Caribbean en Welcome to Georgia niet op het Nederlandse witte doek.

Kerstjurkje op te zien op Instagram
"Fijne kerstdagen!! ​​😘😘😘🎄🎄🎄," schrijft Elizabeth Hurley op Instagram bij drie foto's in een bijzonder uitdagend jurkje. De oplettende kijker ziet op de derde foto dat ze een brace om haar been heeft vanwege een enkelblessure. De focus ligt duidelijk op andere lichaamsdelen van Elizabeth.

We zien haar op een van de foto's met acteur Liam Neeson, bekend uit onder meer Taken en Schindler's List. Klaarblijkelijk zijn ze samen een feestje aan het vieren.


Wil je de 56 jarige Britse Elizabeth Hurley in haar sierlijke jurkje zien? Bekijk dan nu de foto's hier op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair