Matthew Vaughn over de toekomst van zijn 'Kingsman'-franchise

Matthew Vaughn over de toekomst van zijn 'Kingsman'-franchise

De regisseur weet nog niet precies wat er staat te gebeuren.

In 2014 kwam Matthew Vaughn met de eerste Kingsman-film en dit werd een groot succes. De regisseur maakte dan ook nog twee nieuwe Kingsman-films. Een vervolg en een prequel-verhaal, genaamd The King's Man. Volgens Vaughn zou het hierbij kunnen blijven.

Tijdens een recent interview werd de filmmaker gevraagd of hij de regie van de Kingsman 3 op zich wil nemen, om Taron Egerton's verhaal als geheim-agent Eggsy af te ronden. Zijn antwoord was als volgt.

"Ik heb daar nog niet over besloten. Het is geen goed moment om me nu te vragen of ik Kingsman 3 wil regisseren, want ik heb geen idee... Ik heb nu net 'Argyle' afgerond, dus ik hou me nog niet echt bezig met wat gaat komen. Geef me nog een paar maanden de tijd om er goed over na te kunnen denken".

Toekomst
De eerste twee Kingsman-films spelen zich vandaag de dag af, terwijl The King's Man zich juist tijdens de Eerste Wereldoorlog afspeelt. Vaughn wil deze trend eigenlijk wel doorzetten en gezien zijn onderstaande antwoord, lijkt hij vooralsnog meer interesse te hebben in het maken van meer spionagefilms die zich in het verleden afspelen.

Zo vervolgt hij: "Als mensen The King's Man goed vinden, zou het fascinerend zijn om elk decennium af te gaan om te laten zien hoe spionage doorheen de geschiedenis is veranderd. Ik zou zelf het liefste de jaren zestig en de Koude Oorlog willen zien!"

"Beeld je in dat de Beatles in de buurt van de Kingsman-kledingwinkel aan het spelen zijn. Het zou geweldig zijn om de Britse geschiedenis door de lens van de Kingsman-franchise te zien".

NieuwsFilm

meest populair