'Doctor Strange'-trailer bewijst dat 'WandaVision'-theorie niet klopt

'Doctor Strange'-trailer bewijst dat 'WandaVision'-theorie niet klopt

Dat is een spectaculaire trailer!

De eerste teaser voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness ontkracht een populaire fantheorie rond WandaVision.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Aan het einde van WandaVision zien we hoe Wanda Maximoff haar ware potentieel weet te realiseren en de Scarlet Witch wordt. Ze gebruikte in de serie haar krachten om een complete stad te hersenspoelen. Velen namen aan dat dit een van de punten zou zijn die centraal staan in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Maar de trailer laat zien dat dit heel erg meevalt.

Grotere problemen
Vroeg in de eerste trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness zien we dat Doctor Strange de Scarlet Witch benadert in het hutje in de bergen waar ze verblijft.

Daar merkt hij eigenlijk meteen op dat hij geen interesse heeft in het incident in Westview. Waarmee de fantheorie dat hij haar zal proberen te bestraffen meteen ontkracht is. Strange heeft grotere dingen aan zijn hoofd en heeft Wanda juist nodig om de problemen op te lossen.

Vermoedelijk heeft dat te maken met de kwaadaardige varianten uit andere universa die voorkomen in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De mainstream Doctor Strange heeft hulp nodig en Wanda Maximoff kan als Scarlet Witch gemakkelijk tussen realiteiten reizen.

NieuwsFilm

meest populair