Poster 'Hawkeye' verbergt immense introductie

Poster 'Hawkeye' verbergt immense introductie

De Marvel-serie vandaag afgerond.

Het jaar 2021 zit er bijna op en als we kijken naar het Marvel Cinematic Universe dan mag wel gezegd worden dat die franchise vooral in het teken stond van de series die op Disney+ verschenen. De vijfde en meest recente serie is Hawkeye en deze is vandaag afgerond. LET OP: ENORME SPOILERS!


De eerste vijf afleveringen kwamen al met opvallende introducties en personages. Zo zagen we uiteraard Clint Barton van acteur Jeremy Renner terug als Hawkeye, maar we zagen ook het debuut van zijn opvolger Kate Bishop, gespeeld door Hailee Steinfeld.

In de afleveringen daarna zagen we ook de Tracksuit Mafia die geleid wordt door de nieuwe schurk Maya Lopez a.k.a. Echo van actrice Alaqua Cox. Later was er ook de terugkeer van Florence Pugh als Yelena Belova. Zij debuteerde afgelopen zomer nog in Black Widow.

Duister figuur op poster Hawkeye
Mocht je het niet weten, dan zou het mogelijk niet eens zo snel opvallen, maar onderstaand affiche voor de complete serie. Naast de bekende personages en Lucky the Pizza Dog zien we bovenin een schaduw van het personage dat vandaag zijn echte debuut maakte in afleveringen. Is dat... Vincent Wilson Fisk a.k.a. Kingpin?



NieuwsFilm

meest populair