Zendaya is beretrots op haar 'eigen Spider-Man'

Zendaya is beretrots op haar 'eigen Spider-Man'

De nieuwe Marvel-film is een groot succes!

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel lang op FilmTotaal, waarin stond dat een Star-Wars: No Way Home-producente hoofdrolspelers Tom Holland en Zendaya had gevraagd om niet te daten. Dit mocht echter niet deren, aangezien de twee acteurs nu toch een koppel zijn en dat laat de actrice wederom duidelijk weten op Instagram.

De producente in kwestie, Amy Pascal, vertelde Holland en Zendaya dat het werk er niet perse makkelijker op wordt als ze daten. Pascal had het namelijk al eerder zien gebeuren tijdens The Amazing Spider-Man, toen Andrew Garfield en Emma Stone een koppel waren.

Spider-Man
Ook Tobey Maguire was een tijdje samen met Kirsten Dunst. De twee begonnen te daten tijdens de eerste Spider-Man film, maar waren alweer uit elkaar voordat Sam Raimi met het vervolg begon. Misschien dat Pascal voor deze reden dacht dat het werk er misschien lastiger op zou worden, maar dat is zeker niet het geval voor Holland en Zendaya.

No Way Home werd namelijk uiterst sterk onthaald, zowel door filmcritici als de bioscoopgangers, scoort overal geweldige cijfers en heeft al meerdere records verbroken. Zendaya is dan ook duidelijk trots op haar eigen Spider-Man en laat dit ook even weten op sociale media, met de twee onderstaande foto's.



Binnen enkele dagen werd de foto al bijna 14 miljoen keer geliket. Het beroemde koppel probeerde in de eerste instantie hun relatie geheim te houden, maar dat is gezien hun status behoorlijk lastig. Het kwam dan ook tamelijk snel uit, maar daar hebben ze nu duidelijk geen moeite meer mee!

NieuwsFilm

meest populair