Trilogie 'The Batman' definitief niet in DC Extended Universe

Trilogie 'The Batman' definitief niet in DC Extended Universe

Robert Pattinson over zijn toekomst en een gave motionposter.

In het begin werd nog gezegd dat The Batman van regisseur Matt Reeves (Cloverfield, War for the Planet of the Apes) onderdeel zou worden van het DC Extended Universe. Dit blijkt niet zo te zijn. Producent Dylan Clark geeft uitleg.

"Warner Bros. heeft een multiversum waar ze verschillende mogelijkheden onderzoeken om het personage te gebruiken... Wij bemoeien ons daar niet mee. Matt is geïnteresseerd om dit personage kennis te laten maken met zijn donkere emoties en hem tot het bot te doen laten beven," legde Clark uit aan Empire.

Clarck zei ook dat The Batman een "opzichzelfstaande" film is, maar dat deze ook "een fundament legt waarop verhalen gebouwd kunnen worden." En dat gaat sowieso gebeuren met spin-off series over The Penguin en de politie van Gotham. Meer films lijken een kwestie van tijd.

Pattinson hint naar trilogie
"Ik heb een soort kaart gemaakt van hoe Bruce zich ontwikkelt gedurende nog twee films," vertelde Robert Pattinson op zijn beurt aan Empire. "Ik zou het graag doen." Het is niet de eerste keer dat er wordt gesproken over een trilogie en dat is goed nieuws voor de Batman-fans.

Hieronder zie je ook nog een motionposter voor The Batman waarop we het titelpersonage zien en uiteindelijk onderdeel wordt van een vraagteken van The Riddler, het personage van Paul Dano (Prisoners).



NieuwsFilm

meest populair