'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' bevestigt crossover met 'What If...?'

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' bevestigt crossover met 'What If...?'

Dat klinkt weer heel tof.

Weinig Marvel Studios-fans zullen hebben zien aankomen dat de eerste teaser trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness gekoppeld zou zijn aan het einde van Spider-Man: No Way Home. Achteraf was het niet gek, want in zekere zin is 't een springplank voor de Doctor Strange-vervolgfilm.

De trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness lijkt ergens een crossover te bevatten mar Marvel Studios-serie What If...?. In de teaser wordt de 'prime'-versie van van Doctor Strange neergezet als de schurk - met name omdat hij zo rommelt met het multiversum.

Strange versus Strange
Aan het einde van de teaser zie je vervolgens een Doctor Strange die wel heel bekend over komt. Hij lijkt namelijk de Doctor Strange te zijn die je ook in de animatieserie van Marvel Studios kon zien.

Dat is trouwens niet de enige versie van Doctor Strange die je ziet. Hasbro gaf een nieuwe rits Marvel Legends-actiefiguurtjes vrij voor de film en daaronder bevond zich ook Defender Strange. Die zal daarmee ook in een of andere vorm of hoedanigheid verschijnen.

Overigens heeft Doctor Strange in the Multiverse of Madness net zijn opnames afgerond. Die hebben naar verluidt heel wat cameo's toegevoegd aan de film en meer MCU-connecties. Verder duurden ze maar liefst zes weken.

NieuwsFilm

meest populair