Henry Cavill wil film maken van 'Red Dead Redemption 2'

Henry Cavill wil film maken van 'Red Dead Redemption 2'

Opnieuw een mega gameverfilming voor de voormalige Man of Steel?

Tijdens een interview op het rode tapijt van de première van The Witcher seizoen 2 liet hoofdrolspeler Henry Cavill vallen dat hij dolgraag de hoofdrol zou willen spelen in de verfilming van de succesvolle game Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2 is een action adventure game die werd ontwikkeld en uitgegeven door Rockstar Games in 2018. Het verhaal gaat over een bendelid genaamd John Marston die het Wilde Westen doorkruist om innerlijke vrede te vinden.

Cowboy Henry?
Tijdens een gesprek met Game Reactor werd Cavill gevraagd welke videogame hij graag zou willen verfilmen als serie of film:

"Hmm, dat is een hele goede vraag. Er zijn genoeg games waarbij je dit zou kunnen doen, maar ik ben onlangs begonnen met Red Dead Redemption 2 - een beetje later dan de meesten - maar ik geniet echt van dat spel. Het zou heel gaaf zijn om daar een film van te maken."

En hoewel er momenteel geen plannen zijn voor een verfilming van Red Dead Redemption 2, zou het zomaar kunnen dat de woorden van Cavill iets in gang zetten. Onlangs liet hij ook al blijken dat hij graag zou meewerken aan de geplande verfilming van Mass Effect.

The Witcher seizoen 2 is nú te streamen via Netflix.

NieuwsFilm

meest populair