Spider-Man-producente vroeg Tom Holland en Zendaya om niet te daten

Spider-Man-producente vroeg Tom Holland en Zendaya om niet te daten

Het zou kunnen afleiden.

Tom Holland en Zendaya schitteren op dit moment in Spider-Man: No Way Home (in Nederland zullen we nu echter helaas weer langer moeten wachten). Holland speelt natuurlijk de geliefde superheld, terwijl Zendaya MJ speelt. In de film zijn de twee een koppel, maar in het echte leven is dat niet anders. Toch werd dit de twee sterren afgeraden door een Spider-Man-producent.

Producente Amy Pascal vertelde de hoofdrolspelers dat het geen goed idee was om met elkaar te daten. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat dit zou gebeuren. Het overkwam Tobey Maguire en Andrew Garfield ook.

Spider-Man relaties
Maguire en Kirsten Dunst, die Mary Jane Watson speelde in de trilogie van Sam Raimi, begonnen met elkaar te daten tijdens de eerste film. Heel erg lang duurde de relatie echter niet, aangezien ze alweer uit elkaar waren voordat ze het tweede deel begonnen te filmen.

Garfield was echter wel een hele lange tijd met Emma Stone, die Gwen Stacy speelde in The Amazing Spider-Man-films. Zij waren namelijk vier jaar samen, maar besloten toen ook een punt achter hun relatie te zetten.

Niet weer
Pascal dacht dat het beter zou zijn voor Holland en Zendaya om niet te daten en liet dit ook weten. De producente werkte ook mee het Amazing Spider-Man-tweeluik en kreeg de relatie van Garfield en Stone dus ook mee.

Recentelijk werd Pascal gevraagd waarom ze zei dat het beter zou zijn om niet een van je collega's te daten. Zo zegt ze: "Ik sprak ze in het begin beiden apart aan, maar ik zei exact hetzelfde, namelijk dat je beter niet met elkaar kunt daten. Ik zei gewoon 'Probeer dat niet te doen'."

Tevergeefs
Het lijkt niet geholpen te hebben. Holland en Zendaya vormen nu al enige tijd een koppel en hebben dit ook al meerdere keren publiekelijk laten zien. Pascal zegt dat ze met dit 'advies' kwam, aangezien het lang niet altijd even makkelijk is samen te werken met je beroemde partner.

"Ik gaf hetzelfde advies aan Andrew en Emma, aangezien het normaalgesproken dingen alleen maar ingewikkelder maakt. Maar ze negeerden me allemaal!" De relatie van de twee beroemdheden lijkt echter geen negatieve impact gehad te hebben op No Way Home, aangezien deze film ijzersterk werd onthaald.

NieuwsFilm

meest populair