Robert Pattinson over een andere Alfred Pennyworth in 'The Batman'

Robert Pattinson over een andere Alfred Pennyworth in 'The Batman'

Zijn trouwe rechterhand denkt dat Bruce Wayne gek is geworden

We hebben al vaker gehoord dat Robert Pattinson's Batman heel anders zal zijn dan zijn voorgangers. Nu blijkt ook dat we een hele andere Alfred kunnen verwachten.

In recente jaren hebben we Michael Caine en Jeremy Irons in de huid zien kruipen van Alfred, Bruce Wayne's butler en een van de weinigen die op de hoogte zijn van Batmans ware identiteit. Andy Serkis, o.a. bekend van The Lord of the Rings-trilogie, neemt nu het stokje over.

Zijn versie
Normaal gesproken is Alfred Bruce Wayne's beste vriend en trouwe rechterhand, maar misschien dat dat in de nieuwe Batman film van regisseur Matt Reeves toch ietsje anders is. Tijdens een recent interview liet Pattinson zich namelijk uit over de nieuwe Alfred en wat we van hem kunnen verwachten.

Zo zegt Pattinson dat zijn Bruce Wayne/Batman behoorlijk de weg kwijt is en dat zelfs Alfred denkt dat zijn meester gek is geworden: "In de film zien we een Bruce die zich schuil houdt, aangezien hij totaal niet sociaal is. Hij houdt zich bezig met het knutselen van kleine dingen, enkel en allen met Alfred, maar zelfs Alfred denkt dat hij gek is geworden!"

Anders
Regisseur Reeves heeft al meerdere malen gezegd dat The Batman een hele andere kant van de geliefde superheld gaat laten zien, maar zo te horen zal dus ook Alfred iets anders in elkaar steken.

De film staat al een hele lang tijd bovenaan de IMDb-lijst als de titel waar de filmfans het meeste naar uitkijken. Heel erg lang zullen we gelukkig niet meer hoeven te wachten, aangezien de film over zo'n drie maanden tijd in de bioscoop te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair