Prime Video voegde weer een stel opvallende nieuwe films toe

Check hier het nieuwe aanbod van Prime Video.

Vandaag zetten we de nieuwe releases op Prime Video voor je op een rij, zoals je van ons gewend bent op zondagen. Na een paar uiterst drukke weken, was het deze week iets minder druk. We zetten de releases uiteen.

The Witches (1990)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicolas Roeg | Cast: Anjelica Huston, Mai Zetterling, Jasen Fisher, Rowan Atkinson
Een jongetje dat bij zijn grootmoeder in Engeland woont, komt erachter dat heksen echt bestaan, waarop hij wordt veranderd in een muis. Bij een grote heksenbijeenkomst in een hotel proberen de jongen en zijn oma de heksen een halt toe te roepen. Ze willen namelijk alle kinderen van de wereld uitroeien.

The Witches (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Chris Rock, Jahzir Bruno, Octavia Spencer, Brian Bovell
Een jongen, Luke, loopt tijdens een vakantie naar de zee met zijn grootmoeder plots een groep heksen tegen het lijf. Zij proberen kinderen in muizen te veranderen door snoepjes en chocolade te vergiftigen. Aangezien de volwassenen hem niet willen geloven, is het aan Luke om de wereld te redden.

Tú eres mi problema (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Álvaro Curiel | Cast: Bárbara Mori, Pisano, Juan Carlos Colombo
Sebastian is een slimme tiener die weer van school gestuurd wordt, net als zijn moeder een belangrijke stap in haar carrière zet. Als een tikkende bom die ontploft, rent Sebastian weg van huis, denkend dat zijn vader (die hij al jaren niet gezien heeft de oplossing is.

Causalidad (2021)
Bekijk de afbeeldingCast: Laura Novoa, Juana Viale, Pablo Mónaco, Esteban Bigliardi
Claudia verschijnt aan een bar om met Luis af te spreken, een arts die haar contacteerde via een datingapp. Maar ze had nooit durven vermoeden wat het lot voor haar in petto heeft.

NieuwsFilm

meest populair