Nog een plotgat in 'Spider-Man: No Way Home' ontdekt.. of toch niet?

Nog een plotgat in 'Spider-Man: No Way Home' ontdekt.. of toch niet?

Spider-Man: No Way Home heeft er wel een paar.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Een boel fans van Spider-Man: No Way Home vragen zich af of de grote scène na de aftiteling van de film geen plotgat is. Daar lijkt het niet op. In dit artikel vertellen we je waarom.

De wens van Peter Parker dat de hele wereld vergeet dat hij achter het masker van Spider-Man zit, gaat compleet mis als Doctor Strange probeert die spreuk in vervulling te laten gaan. Ook Venom wordt naar het MCU gesleept. Maar dat is gek, want Venom en Spider-Man hebben elkaar nooit ontmoet en daarom zou Venom onder de logica van de film niet naar het MCU gebracht moeten zijn. Maar technisch gezien klopt het niet.

Wel of geen plotgat
In Venom: Let There Be Carnage komen we erachter dat de geesten van alle symbiots verbonden zijn. In de scène na de aftiteling van die twee wil de symbiot dat onthullen aan Eddie Brock, maar ineens komt het tweetal in het Marvel Cinematic Universe terecht.

We zien dan hoe Venom Spidey op televisie ziet en daar een sterke reactie op heeft. Daarmee lijkt het erop dat het buitenaards wezen Spider-Man ergens van kent.

De kans is groot dat dit te maken heeft met de manier waarop de symbiots aan elkaar gelinkt zijn. Dankzij hun gedeelde bewustzijn, zullen ze zich er bewust van zijn dat een van hen ooit Spider-Man ontmoet heeft.

Tegelijk ga je je daardoor natuurlijk wel weer afvragen waar al die andere symbiots dan zijn!?

NieuwsFilm

meest populair