'Avatar 2' verandert het uiterlijk van de Na'vi

'Avatar 2' verandert het uiterlijk van de Na'vi

Die zien er bijzonder uit zo!

James Cameron's Avatar 2 neemt het publiek mee terug naar Pandora. Maar de Na'vi, de inheemse bevolking van de planeet, krijgt wat nieuwe biologische eigenschappen. Met goede reden.

Sinds 2009 werkt Cameron aan Avatar 2. De vervolgfilm liet zo lang op zich wachten omdat Cameron nieuwe CGI-technieken wilde toepassen. Hij ontwikkelde namelijk een techniek om onderwater motion capture mee op te kunnen nemen. Dat de film zich grotendeels onder water af zal spelen maakt ook dat de Na'vi er wat anders uit zullen zien.

Na'vi met vinnen
Nieuwe concept art, die je bovenaan dit bericht kan zien, laat zien dat Avatar 2 zich afspeelt bij de oceanen van Pandora.

De Na'vi die daar leven zien er heel anders uit. De vrouw die je achterin ziet heeft vinnen op haar armen en je ziet een wat dikkere staart bij een aantal van de Na'vi op het beeld. Aangezien Avatar 2 onder het wateroppervlak duikt, lijkt het logisch om aan te nemen dat die eigenschappen bestaan om de Na'vi beter te laten zwemmen.

Het wordt nog interessant om te zien op welke manier de Na'vi samen leven met de oceaanbeesten. We zagen al concept art voorbij komen waarop je Na'vi ziet rijden op grote wezens, en onderwater ziet.

Dat belooft wat voor deze vervolgfilm, die in december 2022 in de bioscoop moet draaien.

NieuwsFilm

meest populair