Tom Holland over prequel 'Spider-Man' en nieuwe trilogie

Tom Holland over prequel 'Spider-Man' en nieuwe trilogie

Veel wensen Spider-Man toekomst.

Vanaf vandaag draait Spider-Man: No Way Home in de bioscoop en zoals altijd wordt er dan uitgekeken naar de films die nog gaan komen in de reeks. Acteur Tom Holland heeft zelf ideeën en wordt ook geconfronteerd met berichten over een nieuwe trilogie.

Holland zou zelf heel graag een prequelfilm maken. "We zouden graag een korte film of iets dergelijks maken met wat jongere acteurs om te ontdekken hoe Peter, Ned en MJ voor het eerst bij elkaar kwamen," zei Holland in gesprek met Nerdist.

"Misschien werden Peter en Ned gepest op school en komt MJ tussenbeide om de boel te sussen of zoiets, en je denkt 'Oh wauw! Zo werden ze vrienden!' Omdat we het echt niet weten, is het nu aan de interpretatie van het publiek, denk ik," voegde Holland toe.

En hoe denkt hij over dat nieuwe trilogie-bericht?
In gesprek met USA Today ging hij ook nog kort in op het bericht dat er een nieuwe Spider-Man trilogie zou moeten komen in Sony's Spider-Man Universe. Producent Amy Pascal verklaarde even geleden dat die plannen al akkoord zijn, om het later te ontkrachten.

"Ik heb een hilarische foto van mezelf als ik met Zendaya FaceTime, met bloed over mijn gezicht omdat ik was gevallen," grapte Holland erover. "Dus toen ik zag dat ik klaarblijkelijk voor nog drie films had getekend, dacht ik: 'Ah, (crap), ik moet mijn volgende skivakantie annuleren."

Ook Ned-acteur Jacob Batalon liet (n)iets los over de mogelijke trilogie. "Dat is iets waar ik niet echt over kan praten, snap je? Wat er ook gebeurt, gebeurt. En we steunen Spider-Man wat er ook gebeurt," aldus Batalon tegenover Variety.

NieuwsFilm

meest populair