Elizabeth Hurley gooit borst in de strijd op Insta-foto

Elizabeth Hurley gooit borst in de strijd op Insta-foto

De Britse actrice zoekt aandacht.

Dit jaar zagen we de Britse actrice Elizabeth Hurley in één film en ze was in goed gezelschap. In de komedie Father Christmas Is Back zijn namelijk ook John Cleese en Kelsey Grammer te zien. Leuke cast!

De in Basingstoke in het Verenigd Koninkrijk geboren celeb is uiteraard de stoot uit de komedie Bedazzled van Harold Ramis. Ze speelde in die film de mooiste duivel die de wereld ooit gezien heeft. Brendan Fraser had het er maar zwaar mee.

Het lijkt er niet op dat we Elizabeth nog in dat soort rollen te zien krijgen, al was ze nog redelijk recent te zien als het bijna net zo opvallende personage Morgan le Fay in de Marvel-serie Runaways. Komende jaren is ze te zien in de films The Piper, Christmas in the Caribbean en Welcome to Georgia.

Opvallend in Insta
Met niet meer dan "Happy Wednesday 😉" als onderbouwing gooide ze weer een opvallende foto online. We zien de celeb in een close-up in een zwart jurkje dat maar net een van haar borsten binnenboord houdt. Je ziet het via onderstaande link.


Wil je de 56 jarige Britse Elizabeth Hurley en haar gevormde bovenlichaam zien? Bekijk dan nu de foto hier op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair