'Spider-Man: No Way Home': Dit zie je na de aftiteling van de Marvel Studios-film

'Spider-Man: No Way Home': Dit zie je na de aftiteling van de Marvel Studios-film

Spider-Man: No Way Home is een speciale film.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Spider-Man: No Way Home draait in Nederland sinds vandaag in de bioscoop. En dus is het een mooi moment om uiteen te zetten wat je na de aftiteling van de Spider-Man film te zien krijgt.

De film ging in de Verenigde Staten op maandag in première. In Spider-Man: No Way Home zie je hoe Peter Parker de hulp inroept van Doctor Strange, om een spreuk uit te spreken die het universum reset zodat niemand weet dat Peter Parker eigenlijk Spider-Man is. Dat gaat mis en schurken uit het verleden komen naar het Marvel Cinematic Universe.

Na de aftiteling
De film Spider-Man: No Way Home duurt 2,5 uur, en bevat twee scènes na de aftiteling. Althans, scènes...

De eerste is er een die verwijst naar de scène na de aftiteling van Venom: Let There Be Carnage. We zien Eddie Brock (Tom Hardy) aan een bar zitten. Hij heeft een gesprek met zijn tweede persoonlijkheid, de symbiot Venom. De twee hebben het erover in wel universum ze zijn. Dan verdwijnt 'ie ineens terug naar zijn eigen universum. Maar: er blijft een druppel van Venom achter. Een teken dat Venom terugkeert in het MCU.

De tweede is niet echt een scène, maar een blik op de toekomst. Dan zie je namelijk de eerste trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness! Wil je de gelekte versie zien? Check 'm dan hier (zolang het kan).

NieuwsFilm

meest populair