Check hier de gelekte trailer voor 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Check hier de gelekte trailer voor 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Meerdere toffe onthullingen in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

De trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness is gelekt. En die bevat heel wat toffe beelden die laten zien wat we mogen verwachten van deze tweede solofilm voor Benedict Cumberbatch als de Sorcerer Supreme.

We hebben helaas nog geen goede versie, aangezien Marvel Studios de trailer nog niet officieel heeft vrijgegeven. Wel is er een versie gelekt, die vermoedelijk verbonden was aan de bioscooprelease van Spider-Man: No Way Home. Check 'm onderaan dit bericht, voordat 'ie offline gehaald wordt.

De trailer
De trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness begint met Stephen Strange die door een compleet in verval geraakt Sanctum Sanctorum loopt. Wat zich daar afgespeeld heeft is niet duidelijk, maar het zal te maken hebben met de gebeurtenissen in de Spider-Man-film.

Vervolgens flitst de trailer vooruit naar Strange die in gesprek gaat met Wanda Maximoff, die nu de Scarlet Witch is en bewust een teruggetrokken leven leidt. Maar Strange roept haar hulp in, omdat het multiversum geopend is.

De gevolgen zijn dus groot en dat belooft wat. Vooral op het moment dat we Strange zien vechten tegen een bizar monster uit een andere realiteit, en ineens Baron Mordo horen zeggen dat Strange zelf de grootste bedreiging is. En dan zien we een andere variant van Strange. Kortom: dat wordt heel wat gestoorde actie!

Trailers zijn door YouTube verwijderd.

NieuwsFilm

meest populair