Harry Styles krijgt een grote rol in het Marvel Cinematic Universe

Harry Styles krijgt een grote rol in het Marvel Cinematic Universe

Hij speelt Starfox alias Eros, de broer van Thanos.

Harry Styles krijgt een grote rol in het Marvel Cinematic Universe. Dat heeft Kevin Feige bevestigd tegenover Entertainment Tonight. De voormalig One Direction-zanger maakte zijn debuut aan het einde van Eternals als het personage Eros, de broer van opperschurk Thanos.

"Dat was een leuk voorproefje zo aan het einde van de film", vertelt Feige, de belangrijkste persoon achter de superheldenfilms en -series van de studio. "We hebben dus zeker ideeën voor hem nu we het Marvel Cinematic Universe meer zullen gaan verkennen op kosmisch gebied".

Volgens Feige is Starfox alias Eros gewoonweg een te populair personage om niet te gebruiken. "Dit personage heeft veel fans en niet alleen buiten de studio, maar ook vooral binnen ons eigen team", aldus de producent.



Eerder vertelde Marvel-producent Nate Moore al het volgende over het personage en de keuze voor Styles: "Eros is een vrij problematisch personage. Zijn krachten zijn immers het beïnvloeden van andermans emoties. Hem tot leven brengen was een specifieke taak voor een specifieke acteur. Harry was daarin de perfecte keuze".

Het is verder aannemelijk dat niet alleen Starfox terug zal keren in de toekomst, maar ook Pip the Troll (Patton Oswalt). Dat personage was immers samen met hem te zien.

NieuwsFilm

meest populair