Benedict Cumberbatch scoort enorme salarisverhoging voor Doctor Strange

Benedict Cumberbatch scoort enorme salarisverhoging voor Doctor Strange

Benedict Cumberbatch krijgt flink meer betaald.

Acteur Benedict Cumberbatch krijgt een grote salarisverhoging voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Nadat hij de afgelopen jaren wat rustiger aan heeft gedaan, is Cumberbatch nu behoorlijk druk.

Dit jaar kan je hem bijvoorbeeld nog zien in Spider-Man: No Way Home. En volgend jaar speelt hij weer de rol van Doctor Strange in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Fikse salarisverhoging
Cumberbatch is tot nu toe vier keer als Doctor Stephen Strange te zien geweest. Nu keert hij dus weer terug, met een nieuwe solofilm waarin ook actrice Elizabeth Olsen als de Scarlet Witch te zien is, evenals Tom Hiddleston als Loki.

Desalniettemin is Doctor Strange in the Multiverse of Madness echt de film van Cumberbatch en zijn salaris reflecteert dat.

Cumberbatch krijgt vooraf naar verluidt 7,5 miljoen dollar betaald door Marvel Studios. Meer dan de eerste film, want daarvoor kreeg hij 5,5 miljoen dollar overgeboekt. En dan zijn er nog de miljoenen die hij kan krijgen voor de box office prestaties van de film.

Het is niet zoveel als Robert Downey Jr. verdiende aan het einde van zijn tijd bij Marvel Studios, maar duidelijk is wel dat Cumberbatch een grote rol heeft in de toekomst van het MCU.

NieuwsFilm

meest populair