'Spider-Man: No Way Home' is een soort Avengers-film

'Spider-Man: No Way Home' is een soort Avengers-film

Tom Holland weet wel hoe 'ie de film moet verkopen.

Spider-Man schurken gaan zich wreken. Nadat Jon Watts als regisseur al aangaf dat Spider-Man: No Way Home een beetje doet denken aan Spider-Man: Endgame, zegt hoofdrolspeler Tom Holland nu dat de film "als een Avengers-film" is.

Nadat Peter Parker hielp het halve universum te redden, vraagt hij in deze nieuwe film de hulp van Doctor Strange. De hele wereld moet zijn geheime identiteit vergeten, nadat die door Mysterio onthuld is. Maar het leidt tot een breuk tussen de grenzen van het multiversum, waardoor verschillende schurken als Green Goblin, Doc Ock, Electro, Lizard en Sandman zich melden.

Net een Avengers-film
Tom Holland vertelde dat de film wat hem betreft heel groots voelt.

"Het voelt zeker groter dan de vorige Spider-man films. In een aantal opzichten voelt het hetzelfde, want we zijn terug in Atlanta met dezelfde cast en dezelfde crew. Maar in andere opzichten voelt het als een compleet andere franchise," aldus Holland.

"We hebben van die schurken die terugkeren in deze rollen, de actiescènes zijn veel groter en het is veel grappiger, een stuk emotioneler en er staat meer op het spel. Het voelt dan ook heel erg als een Avengers-film."

De nieuwe film draait deze week in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair