'Spider-Man: No Way Home'-theorie: Wat nou als de schurken niet zijn wie je denkt?

'Spider-Man: No Way Home'-theorie: Wat nou als de schurken niet zijn wie je denkt?

Verandert Spider-Man: No Way Home ook dit?

Op basis van de beelden die we tot nu toe gezien hebben, lijkt het uitgangspunt van Spider-Man: No Way Home niet zo heel complex. Peter Parker zoekt hulp bij Doctor Strange om zijn geheime identiteit weer te verbergen.

Dat loopt dan compleet mis, waardoor het multiversum zich opent en meerdere schurken uit het verleden en alternatieve realiteiten opdoemen om Peter Parker te bevechten: Green Goblin, Electro, Doc Ock, Lizard en de Sandman. Maar wat nou als het wat complexer ligt dan je op het eerste gezicht zou denken?

Spider-Man schurken
The Direct stelt dat de vijf antagonisten niet dezelfde personages zijn die je tussen 2002 en 2014 in de bioscoop zag. Dat zegt men op basis van 't feit dat Doctor Strange opmerkt dat de vijf allemaal om het leven kwamen tijdens gevechten met hun Spider-Man.

Strikt gezien klopt dat ook niet. Sandman werd namelijk min of meer vergeven voor zijn daden, Lizard werd gevangengezet aan het einde van zijn film en Electro leek ook niet dood te gaan. Bovendien is Electro nu niet meer blauw en lijkt Stark-technologie hem te helpen. Allemaal zaken die erop wijzen dat 't om andere schurken gaat dan je wellicht zou denken.

Gelukkig krijgen deze week dan eindelijk antwoord op al onze vragen, want dan draait Spider-Man: No Way Home in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair