6 momenten waarop de CGI in het MCU wel heel slecht was

6 momenten waarop de CGI in het MCU wel heel slecht was

Marvel Studios heeft soms wel heel slappe momenten.

We leven in een tijd waarin CGI in films op een bijzonder hoog niveau beland is. Elke blockbuster zit vol met door de computer gegenereerde beelden, soms op momenten waarop je het je echt niet realiseert. Maar soms valt het enorm tegen.

Het Marvel Cinematic Universe is met z'n superhelden en grote actiescènes een franchise die enorm leunt op CGI. Sommige momenten zijn ongelofelijk mooi gemaakt, maar heel eerlijk: de boel is vrij inconsistent. In dit artikel duiken we in de zes momenten waarop het MCU wel heel erg teleur stelde.

Black Panther-gevecht
De vechtscènes tussen Black Panther en Killmonger in hun pakken zien er bepaald niet goed uit. Sterker nog: het is net alsof je naar een videogame kijkt:


Bekijk de afbeelding

Avengers: Infinity War-gevecht
Ook het gevecht van het leger van Thanos tegen dat van Wakanda ziet er niet heel sterk uit. De monsters die de mensheid aanvallen lijken vooral niet heel echt.


Bekijk de afbeelding

Avengers: Infinity War-pak van Iron Man
Het harnas van Iron Man zag er in het verleden wel eens beter uit. De manier waarop het in Avengers: Infinity War licht reflecteert en eruit ziet,maakt dat het er erg nep uit ziet.


Bekijk de afbeelding

Black Panther's neushoorns
De neushoorns in Black Panther hebben een paar grote momenten, vooral aan het einde van de film als ze meedoen aan het grote gevecht. Maar dat ziet er heel erg slecht uit.


Bekijk de afbeelding

Thor: Ragnarok-gevechten van Hela
Zo'n beetje elk gevecht van Hela is volledig met de computer gemaakt. De effecten zagen er helaas regelmatig vrij weinig overtuigend uit.


Bekijk de afbeelding

Avengers: Infinity War Hulkbuster
Het hoofd van acteur Mark Ruffalo zweeft min of meer boven de Hulkbuster. Heel sterk is dat niet gemaakt:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair