'Spider-Man: No Way Home'-clip laat zien dat 't helemaal mis gaat

'Spider-Man: No Way Home'-clip laat zien dat 't helemaal mis gaat

Spider-Man verpest een spreuk van Doctor Strange.

In de nieuwste clip van Spider-Man: No Way Home probeert Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) een spreuk te formuleren die ertoe moet leiden dat de hele wereld vergeet dat Peter Parker Spider-Man is. Maar de boel gaat snel helemaal mis als de held wat veranderingen door probeert te voeren.

Spider-Man's geheime identiteit werd bekend gemaakt in zijn meest recente film. En dus wendde hij zich - hoe kan het ook anders - tot Doctor Strange om te helpen de wereld z'n identiteit te laten vergeten. Maar de spreuk leidt tot problemen.

De nieuwe clip
De nieuwe clip van Spider-Man: No Way Home laat zien dat Peter Parker zich realiseert dat zijn vrienden en familie ook zullen vergeten wie achter het masker zit.

Spider-Man probeert daarop veranderingen door te voeren in de spreuk, waardoor die helemaal uit te hand loopt. Wat leidt tot het multiversum dat openbreekt. De sneak peek eindigt natuurlijk voordat we hier meer van kunnen zien.

In de comics zou het afdoen van het masker van Spider-Man al voldoende zijn voor die persoon om zich te herinneren dat Spidey in werkelijkheid Peter Parker is. Dat lijkt niet het geval te zijn in het Marvel Cinematic Universe, wat kan verklaren waarom de Avenger zo in paniek raakt.

Check hieronder de clip:



NieuwsFilm

meest populair