Tom Holland weet nu al waar 'Spider-Man 4' over moet gaan

Tom Holland weet nu al waar 'Spider-Man 4' over moet gaan

Tom Holland heeft alvast een pitch gedaan.

Het gerucht gaat dat een vierde Spider-Man-film met acteur Tom Holland in de hoofdrol al ontwikkeld wordt. Het is nog niet officieel bevestigd, al weten we van Sony wel dat gekeken wordt naar een nieuwe trilogie.

Acteur Holland vertelt in een interview dat hij al een idee gepitcht heeft voor een vierde film rond Peter Parker. Wanneer die er komt is nog niet zeker.

Vierde Spider-Man-film
De toekomst van Spider-Man lijkt bij iedereen een vraagteken te zijn. We weten van Holland dat hij de rol van Peter Parker niet wil spelen tot hij dertig is. Dat betekent dat 't verhaal van zijn Peter in principe vijf jaar door kan gaan en dan afgerond moet worden.

Tijdens een interview met Fandom laat Holland weten zelf al een idee te hebben voor de volgende stap in de reis van Peter Parker.

"Eerlijk gezegd weet ik het niet", aldus Holland toen hem gevraagd werd waar het precies heen zal gaan. "Er ligt een idee dat ik bij de studio gepitcht heb. Maar door je dat te vertellen, zou ik deze film verklappen. Dus ik hou het nog even voor me. Maar je weet dat er een toekomst is voor Spider-Man."

NieuwsFilm

meest populair