Fans van 'Daredevil' vieren het nieuws rond Charlie Cox

Fans van 'Daredevil' vieren het nieuws rond Charlie Cox

Charlie Cox speelt in het MCU!

Charlie Cox keert terug naar het Marvel Cinematic Universe. Dat is niet langer een gerucht of speculatie, maar een keihard feit dat bevestigd is door niemand minder dan Marvel-baas Kevin Feige.

Afgelopen weekend bevestigde de Marvel Studios-baas de terugkeer van de Daredevil-acteur in het Marvel Cinematic Universe. Hij liet niet weten wanneer of op welke manier, maar we kunnen natuurlijk wel gissen. Vermoedelijk heeft de terugkeer van Cox te maken met het multiversum, of Marvel omarmt toch de 'street level heroes' van Netflix.

Daredevil-fans zijn dolblij
Fans van Daredevil blijken dolblij te zijn. Feige vertelde zondag: "Als je Daredevil zou zien in aankomende dingen, dan is Charlie Cox wel de acteur die Daredevil speelt. Wanneer we dat zien, hoe we dat zien en waar we dat te zien krijgen, dat moeten we allemaal nog afwachten."

Daarmee opent natuurlijk ook de deur voor een terugkeer van Kingpin uit de Netflix/Marvel-series, waar we in het verleden ook al heel wat geruchten over gehoord hebben.

Welke wending het ook neemt: fans van het Marvel Cinematic Universe zijn nu al dolblij. En dat laten ze merken op Twitter:



NieuwsFilm

meest populair