'Spider-Man: No Way Home' duikt in de dood van meerdere personages

'Spider-Man: No Way Home' duikt in de dood van meerdere personages

Lizard en The Sandman zijn dood?

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Een interessant gerucht stelt dat Sam Raimi en Marc Webb betrokken waren bij het ontwikkelen van het verhaal van Marvel-film Spider-Man: No Way Home.

De nieuwe trailer voor Spider-Man: No Way Home liet zien dat Doctor Strange stelde dat de vijf schurken in de film een ding gemeen hebben: ze kwamen allemaal om het leven in een strijd tegen de Spider-Man van hun universum. Dat klinkt logisch voor Doc Ock, de Green Goblin en Electro. Maar niet per se voor Sandman (die vrede sloot met Sandman) en de Lizard (die opgesloten werd).

Spider-Man: No Way Home-verhaal
Volgens The Cosmic Circus zal de derde film in de trilogie voortbouwen op hun verhalen. Dat betekent ook meteen dat we meer hoe over de levens van de Spider-Mannen van hun respectievelijke universa en de wijze waarop de twee overleden zijn.

De site stelt verder dat Spider-Man: No Way Home verkent "welke druk Spider-Man heeft gelegd op de schouders van de varianten van Maguire en Garfield".

Wat er ook gebeurt, mochten de twee regisseurs ook echt betrokken zijn geweest om de verhalen verder uit te werken, brengt dat een interessant verhaal met zich mee.

In december kan je Spider-Man: No Way Home in de bioscoop zien.

NieuwsFilm

meest populair