Jennifer Lawrence denkt dat iedereen "kotsmisselijk" van haar wordt

Jennifer Lawrence denkt dat iedereen "kotsmisselijk" van haar wordt

Actrice werkt aan haar zelfbeeld.

Actrice Jennifer Lawrence kennen we vooral als Katniss Everdeen uit de Hunger Games-films en Raven Darkhölme / Mystique uit de X-Men-films. Maar ze won ook Oscars voor haar rollen in de films Silver Linings Playbook uit 2013 en American Hustle uit 2014.

De afgelopen jaren was ze niet zo heel veel te zien op het witte doek. Haar laatste vier films zijn X-Men: Dark Phoenix (2019), Red Sparrow (2018), Mother! (2017) en Passengers (2016). In gesprek met Vanity Fair liet de actrice weten dat ze niet blij met haar zelf was de afgelopen jaren.

"Iedereen werd ziek" van Jennifer Lawrence
"Ik pompte niet de kwaliteit eruit die ik zou moeten laten zien. Ik denk gewoon dat iedereen ziek van me werd. Ik werd ziek van mezelf. Het was net op een punt gekomen dat ik niets goed kon doen. Als ik over een rode loper liep, was het: 'Waarom rende ze niet?'" legde Lawrence uit.

"Ik denk dat ik het grootste deel van mijn leven mensen tevreden stemde. Werken gaf me het gevoel dat niemand boos op me kon zijn: 'Oké, ik zei ja, we doen het. Dan was niemand boos.' En toen had ik het gevoel dat ik een punt bereikte waarop mensen niet blij waren met mijn bestaan."

"Dus dat schudde me uit het denken dat werk of je carrière vrede in je ziel kan brengen," sloot de actrice af die duidelijk bezig is met een stukje zelfreflectie.

Volgende maand keert Lawrence terug in Don't Look Up en ze werkt aan Red, White and Water van Lila Neugebauer. Wat zeg jij? Ben je het met haar eens? Werd jij ziek van de rollen die Lawrence de afgelopen jaren liet zien?

NieuwsFilm

meest populair