De broer van Marvel-schurk Thanos had eerst grotere rol in 'Eternals'

De broer van Marvel-schurk Thanos had eerst grotere rol in 'Eternals'

Een kijkje achter de schermen onthult meer over een verwijderde scène.

Aan het einde van Eternals maakt Harry Styles zijn opwachting als Eros alias Starfox, de broer van Thanos. Oorspronkelijk had hij echter een grotere rol en dankzij een van de sterren uit de film hebben we daar nu ook een foto van.

Actrice Lia McHugh, die de voor eeuwig jong blijvende Sprite speelt in de superheldenfilm, heeft een aantal kiekjes van achter de schermen gedeeld en op een van die foto's staat ze samen met Styles en Ikaris-vertolker Richard Madden.

De outfits die de drie dragen zijn opvallend, want deze zien er namelijk hetzelfde uit als in de openingsscène. Fans vragen zich dan ook af of Eros oorspronkelijk in de opening te zien was.



In Entertainment Weekly onthulde de cast onlangs al iets over deze scène. In die weggeknipte scène zitten de Eternals en Eros aan boord van het ruimteschip Domo en communiceren ze met de Celestial Arishem met hun ogen dicht.

Uiteindelijk was Styles dus alleen te zien in een van de twee bonusscènes.

"Eros is een redelijk problematisch personage. Zijn krachten zijn verleiding en het beheersen van andermans emoties", vertelde producent Nate Moore in een eerder interview over Eros. "Dat [personage tot leven brengen] is een specifieke taak voor een acteur. Harry was de perfecte keuze".

NieuwsFilm

meest populair