Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Elle (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Verhoeven | Cast: Isabelle Huppert, Virginie Efira, Christian Berkel, e.a. | Te zien op: Prime Video
De Parijse Michèle is een keiharde zakenvrouw in de videogamewereld. Wanneer ze in haar huis wordt aangevallen en verkracht door een onbekende man, verandert haar leven drastisch. De politie vertrouwt ze niet, daarom gaat ze zelf achter de dader aan. Zo belandt Michèle in een gevaarlijk kat-en-muisspel.

Black Swan (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darren Aronofsky | Cast: Natalie Portman, Vincent Cassel, Mila Kunis, e.a. | Te zien op: Disney Plus (via Star)
De toegewijde balletdanseres Nina wil dolgraag de hoofdrol in het Zwanenmeer binnenslepen. Volgens haar artistiek leider heeft ze zeker talent, maar mist ze het een en ander op mentaal vlak. Haar grote rivale Lily wil de hoofdrol ook bemachtigen. Nina wordt door beiden op een breekpunt geduwd en verliest zo haar grip op de realiteit.

tick, tick... BOOM! (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lin-Manuel Miranda | Cast: Andrew Garfield, Alexandra Shipp, Vanessa Hudgens, e.a. | Te zien op: Netflix
De veelbelovende theatercomponist Jonathan Larson, die bijna dertig is, hoopt dat de musical die hij heeft geschreven zijn langverwachte doorbraak zal markeren. Ondertussen worstelt hij met liefde, vriendschap en de enorme druk die hij op zichzelf heeft gelegd om iets fantastisch te realiseren voordat de tijd op is.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair